Kleka!

80-058 Gdańsk, ul. Smolenska 5/7,
80-058 Gdańsk, Smolenska 6/8

Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 2 w Gdańsku

Technikum nr 8

technik analityk, technik technologii chemicznej, technik technologii żywności

Technikum nr 14

technik inżynierii środowiska i melioracji, technik ochrony środowiska, technik technologii żywności, technik weterynarii

Branżowa Szkoła I stopnia nr 8

cukiernik, piekarz, wędliniarz, operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego

Kształcenie ustawiczne

Szkoła Policealna dla Dorosłych nr 14, Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe


TYDZIEŃ ZAWODOWCA W GDAŃSKU
OD 5 - 10 MARCA 2018

 

plakat wstep

Targi Szkół 
w CKZiU nr 2
w dniu 5 marca 2018 r.

Dzień Otwarty w CKZiU nr 2
w ramach Tygodnia Zawodowca
7 marca 2018 r.
walentynkowa informacja o 1000 polubień na FB CKZiU nr 2
... Dziękujemy i też Was lubimy!

1000 14.02.2018

zima2018


  kierunki

Srebrna i brązowa tarcza
w CKZiU nr 2

tarcza2018t14tarcza2018t8

Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że
Technikum nr 14
i Technikum nr 8 w Gdańsku
wśród 300 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych
w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2018 i przysługują
im tytuły "Srebrnej Szkoły 2018" i  "Brązowej Szkoły 2018".

perspektywy

informacja o sukcesie szkół na stronie Gdańska


XII Wojewódzki Konkurs Szkół Gimnazjalnych
„Wiem, co jem”
W dniu 22 lutego 2018 r. o godzinie 10.15

w siedzibie szkoły (budynek nr 2)
odbędzie się kolejna edycja konkursu dla uczniów gimnazjum
„Wiem, co jem”.
Dziękujemy szkołom, które zgłosiły swoje uczestnictwo.
Zachęcamy również uczniów, nie uczestniczących w konkursie do przybycia
i wspierania swojej drużyny podczas konkursu.
Będzie można także zapoznać się z ofertą edukacyjną naszego Centrum
i zwiedzić szkołę.

Organizacja konkursu:
1. W konkursie uczestniczą 3 – osobowe reprezentacje szkół.
2. Konkurs odbywa się na zasadzie współzawodnictwa drużynowego.
3. Uczestnicy konkursu odpowiadają na pytania teoretyczne i wykonują zadania praktyczne w sposób zespołowy.
4. Pytania i zadania konkursowe obejmują podstawowe zagadnienia dotyczące żywności, jej składników i zasad prawidłowego odżywiania.

Dodatkowych informacji udziela
organizator konkursu
Renata Charun

(informacja - ogłoszona)

14000

Absolwentów

25

Pracowni, laboratoriów...

223

Spotkań z eksperymentem

ponad 1000

Polubień na FB